Hyvä tietää

Oletko 16-22-vuotias nuori nainen?

Osallistumalla Super-Adaan voit voittaa kesätyöpaikan! Tarjolla on myös upeita laitepalkintoja. Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä tyttökavereidesi kanssa muodostaen 3-4 hengen tiimin. Ennakkotietoja tai osaamista ei tarvita.

 • Ratkot hauskoja tehtäviä rastiradalla, jota emännöivät yritykset.
 • Tutustut oppilaitosständeillä tietotekniikka-alan opintoihin.
 • Kuulet Vaikuttajapaneelissa menestyneiden naisten uratarinoita.

Rekisteröidy heti, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Yksin ilmoittauneista muodostetaan 3-4 hengen tiimejä. Jos sinulla on jo tiimi, keksikää tiimille nimi ja rekisteröitykää joko kaikki kerralla tai kukin erikseen mainiten lomakkeella yhteinen tiiminimi. Parhaiten kilpailussa pärjänneet tiimit palkitaan. Pääpalkintona on koko tiimille kesätyöpaikat kesällä 2018.

 

Milloin: Lauantaina 10.2.2018 kello 12-16

Aikataulu:

 • 11.30-12.30 Ilmoittautuminen (ennakkoon rekisteröityneille)
 • 12.00 Rastit aukeavat
 • 13.00 Paneeli (rastit ovat kiinni paneelin ajan)
 • 15.30 Rastirata sulkeutuu
 • 16.00 Palkintojenjako

Missä: Haaga-Helian Pasilan kampus (Ratapihantie 13, 00520 Helsinki) Kartta

Kenelle: 16-22-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille. Voit osallistua, jos täytät vähintään 16 vuotta ja korkeintaan 22 vuotta vuoden 2018 aikana. Iät tarkistetaan tapahtumapaikalla henkilöllisyystodistuksesta.

Miten: Ennakkorekisteröityminen vaaditaan. Paina tämän sivun Rekisteröidy nyt -painiketta, täytä tarvittavat tiedot ja lähetä lomake. Osallistujamäärää saatetaan joutua rajaamaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Entä pojat ja nuoret miehet: Super-Ada-kampanjan tavoitteena on kannustaa naisia kouluttautumaan ja työllistymään IT-alalle, jossa naisten osuus on tällä hetkellä 24 %. Olemme tarkastaneet tasa-arvovaltuutetulta, että tapahtuman kohdentaminen ainoastaan tytöille on tässä tapauksessa tasa-arvoa edistävää toimintaa (kts. positiivinen syrjintä).

Ennakkotiedot: Ei tarvita. Emme myöskään suosittele tapahtumaa jo IT-alaa opiskeleville.

Kieli: Tapahtuma on suomenkielinen, mutta rasteilla ja kesätyöpaikassa pärjää myös englannilla.

Miksi: Hauska rastirata, jossa pääpalkintona kesätyöpaikka, myös laitepalkintoja.

Palkinnot:

 • Kesätyöpaikat
 • Kuulokkeita
 • Matkakaiuttimia
 • Code Workshop
 • Lisäksi yllätyspalkintoja

Palkintoja voittaakseen tiimin tulee olla ennakkoon rekisteröitynyt, kilpailuun soveltuva, täyden rastipassin (7 rastia ja 1 oppilaitosständi) määräaikaan mennessä palauttanut ja läsnä palkintojenjakotilaisuudessa. Parhaat tiimit palkitaan.

Noudata rastilta saamiasi ohjeita ja pelaa reilusti. Mahdollisissa epäselvissä pisteytyksissä asian ratkaisee tuomarineuvosto. Tuomarineuvoston päätöksestä ei voi valittaa.

Muu ohjelma: IT-alan oppilaitokset ständeillään ja Vaikuttajapaneeli.

Instagram Photo Challenge: Osallistu kuvakilpailuun ja voit voittaa hienon palkinnon! Ota kuva positiivisesta tunteesta, kuten esim. oppimisen ilo, onnistuminen tai voittajafiilis. Otsikoi kuvasi ja jaa se Instagramissa. Muista käyttää #OlenSuperAda ja #SuperKilpailu hashtageja! Voittaja paljastetaan palkintojenjakotilaisuudessa kello 16.

Ruoka&juoma:  Kannattaa nauttia lounas ennen tapahtumaa. Tarjolla on pientä purtavaa ja vettä. Kahvila Haaga-Heliassa palvelee kello 15.30 saakka.

Miten paikalle: Haaga-Helian Pasilan kampus sijaitsee aivan Pasilan rautatieaseman vieressä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Osallistujat ympäri Suomen ovat lämpimästi tervetulleita!

Hinta: Tapahtuma on osallistujille maksuton.

 

Rekisteröidy nyt