Hyvä tietää

Oletko nuori nainen?

Osallistumalla Super-Adaan voit voittaa kesätyöpaikan! Tarjolla on myös upeita laitepalkintoja. Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä tyttökavereidesi kanssa muodostaen 3-4 hengen tiimin. Ennakkotietoja tai osaamista ei tarvita.

 • Ratkot hauskoja tehtäviä rastiradalla, jota emännöivät yritykset ja oppilaitokset.
 • Tutustut tietotekniikka-alan opintoihin.
 • Kuulet Vaikuttajatarinoissa menestyneiden naisten uratarinoita.

Rekisteröidy heti, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Yksin ilmoittauneista muodostetaan 3-4 hengen tiimejä. Jos sinulla on jo tiimi, keksikää tiimille nimi ja rekisteröitykää joko kaikki kerralla tai kukin erikseen mainiten lomakkeella yhteinen tiiminimi. Parhaiten kilpailussa pärjänneet tiimit palkitaan. Pääpalkintona on koko tiimille kesätyöpaikat kesällä 2020.

 

Milloin: Perjantaina 7.2.2020 kello 15-18

Aikataulu:

 • 14-15 Ilmoittautuminen (ennakkoon rekisteröityneille)
 • 15.00 Rastit aukeavat
 • Vaikuttajatarinoita rastiradan lomassa
 • 17.00 Rastirata sulkeutuu
 • Lopuksi palkintojenjako

Missä: Helsingin kaupungintalon aulan tapahtumatori (Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki) Kartta

Kenelle: Yli 16-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille. Voit osallistua, jos täytät vähintään 16 vuotta vuoden 2020 aikana. Iät tarkistetaan tapahtumapaikalla henkilöllisyystodistuksesta.

Miten: Ennakkorekisteröityminen vaaditaan. Paina tämän sivun Rekisteröidy nyt -painiketta, täytä tarvittavat tiedot ja lähetä lomake. Osallistujamäärää saatetaan joutua rajaamaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Entä pojat ja nuoret miehet: Super-Ada-kampanjan tavoitteena on kannustaa naisia kouluttautumaan ja työllistymään IT-alalle, jossa naisten osuus on tällä hetkellä 24 %. Olemme tarkastaneet tasa-arvovaltuutetulta, että tapahtuman kohdentaminen ainoastaan tytöille on tässä tapauksessa tasa-arvoa edistävää toimintaa (kts. positiivinen syrjintä).

Ennakkotiedot: Ei tarvita. Emme myöskään suosittele tapahtumaa jo IT-alaa opiskeleville.

Henkilötiedot: Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Kieli: Tapahtuma on suomenkielinen, mutta rasteilla ja kesätyöpaikassa pärjää myös englannilla.

Miksi: Hauska rastirata, jossa pääpalkintona kesätyöpaikka, myös laitepalkintoja.

Palkinnot:

 • Kesätyöpaikat
 • Laitteita, kuten iPad mini
 • Beats -kuulokkeita Digialta
 • Koodaus-workshop Qvikilta, Reaktorilta ja GCC:ltä.
 • Lisäksi yllätyspalkintoja mm. Smartly.io:lta

Palkintoja voittaakseen tiimin tulee olla ennakkoon rekisteröitynyt, kilpailuun soveltuva, täyden rastipassin (7 rastia) määräaikaan mennessä palauttanut ja läsnä palkintojenjakotilaisuudessa. Parhaat tiimit palkitaan.

Noudata rastilta saamiasi ohjeita ja pelaa reilusti. Mahdollisissa epäselvissä pisteytyksissä asian ratkaisee tuomarineuvosto. Tuomarineuvoston päätöksestä ei voi valittaa.

Muu ohjelma: IT-alan yritykset ja oppilaitokset ständeillään sekä Vaikuttajatarinat.

Instagram Photo Challenge: Osallistu kuvakilpailuun ja voit voittaa hienon palkinnon! Ota kuva positiivisesta tunteesta, kuten esim. oppimisen ilo, onnistuminen tai voittajafiilis. Otsikoi kuvasi ja jaa se Instagramissa. Muista käyttää #OlenSuperAda ja #SuperKilpailu hashtageja! Voittaja paljastetaan palkintojenjakotilaisuudessa.

Ruoka&juoma:  Kannattaa nauttia lounas ennen tapahtumaa. Tarjolla on pientä purtavaa ja vettä.

Miten paikalle: Helsingin kaupungintalo sijaitsee Pohjoisesplanadilla Helsingin keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Osallistujat ympäri Suomen ovat lämpimästi tervetulleita!

Hinta: Tapahtuma on osallistujille maksuton.

 

Rekisteröinti on suljettu