Kesätöissä Futuricella 2018

Miranda, Sofia ja Uuna voittivat kesätyöt Futuricella vuoden 2018 Super-Adassa. Tutustu blogista heidän kesätyökokemukseen!

Ystävä innoitti Katrin it-alalle

Katria kiinnosti tietokoneet ja erilaiset teknologiat jo ennen it-opintoja. Hän innostui hakemaan Haaga-Heliaan, kun ystäväni aloitti Ohjelmistokehityksen opinnot.

Kesätöissä Vincitillä 2017

Kaisla ja Pinja Super-Adan 2017 voittajatiimistä pääsivät kesätöihin Vincitille. Lue, kuinka heidän kesätyö sujui ja mikä tunnelma heille IT-alasta ja kesätöistä jäi!

Kesätöissä Futuricella 2017

Peppi ja Taru Super-Adan 2017 voittajatiimistä pääsivät kesätöihin Futuricelle. Lue, miten heiltä onnistui lean service creation kesätöissä ja mitä he IT-alasta oppivat!

Why did I join Super-Ada 2017?

Once Anastasia heard about Super-Ada, she got instantly excited about the project and joined the team. Read her story!

Vuoden 2016 voittajat

Iiris ja Iida voittivat Super-Adan 2016 ja pääsivät kesätöihin Ericssonille. Lue mitä kaikkea uutta he oppivat kesän aikana ja mitä mieltä he ovat IT-alasta!

Kesätöissä Roviolla

Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun on kesätöissä peliyhtiö Roviolla? Vuoden 2015 Super-Adan voittajat Siri ja Sonja tietävät. Innostu voittajien tarinasta! ”Olimme kesäkuun 2015 alussa vajaat kolme viikkoa Roviolla kesätöissä, ja kolmeviikkoiseen mahtui kaikennäköistä. Ensimmäisen viikon vietimme Stella Tribessä, joka on vastuussa mm. AB Stella Pop sekä Nibblers pelistä. Viikko meni pelejä testaillen ja arvosteluja kirjoittaen. … Continued

2014 voittajat Futuricella

Kesällä 2014 ensimmäisen Super-Adan voittajat, Johanna ja Pinja lunastivat kesätyöpaikkansa Futuricella. Katso video ja lue blogi heidän kokemuksistaan.

Super-Adoja

Ada Lovelace oli maailman ensimmäinen tietokoneohjelmoija. Ketkä ovat nykyajan Super-Adoja? Tunnetko jo ohjelmointikirjailija Linda Liukkaan?